Toyota розробляє суперпікап

15:52 11.07.2022
Toyota розробляє суперпікап

Австралійська філія Toyota розробляє суперпікап Hilux для конкуренції із Ford Ranger Raptor, стверджує місцеве видання Car Expert. Йдеться про наступницю модифікації Rugged X - її назвуть Apex. За неофіційними даними, від стандартного хардкорна Toyota відрізнятиметься посиленою підвіскою, силовим обвісом «по колу», розширеними колісними арками, позашляховими колесами, а також опціями на кшталт лебідки, кенгурину та шноркелю.

Журналісти проілюстрували майбутню спецверсію, згадавши про концепт Toyota Hilux Tonka зразка 2017 року. П'ять років тому пікап із 43-сантиметровим дорожнім просвітом не став серійним, але, оцінивши попит австралійців на новий Ranger Raptor, місцева філія Toyota вирішила кинути «блакитному овалу» виклик.

Офіційне повідомлення скупо: Toyota Australia повідомила, що в рамках подальшого оновлення лінійки Hilux буде випущено позашляховий варіант пікапа, проте подробиці розкриють пізніше. Інсайдери вважають, що Toyota може не обмежитися типовими позашляховими атрибутами і зважитися на більш глибоке доопрацювання - тоді турбодизель 2.8 чекає на форсування за аналогією з південноафриканською версією Hilux GR Sport.


Источник: Car Expert
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015