У США на аукціон IAAI виставили 5 культових позашляховиків

12:53 11.07.2022
У США на аукціон IAAI виставили 5 культових позашляховиків

Відроджений позашляховик Ford Bronco має неймовірний попит. Черга за ним розтягнулася на кілька років вперед, тому придбати його в дилерському центрі без очікування не вийде. Однак у шанувальників марки з'явився шанс отримати машину швидше.

У США на аукціон IAAI виставили п'ять культових позашляховиків. Всі вони побували в аваріях і зазнали пошкоджень. Вони не критичні, тож автомобілі цілком можна відновити. Переважно у цих машин постраждала передня частина і спрацювали подушки безпеки в салоні. Оскільки усунення останнього дефекту занадто витратне, страхова компанія і ухвалила рішення про продаж Ford Bronco.

Представлені автомобілі зійшли з конвеєра в 2021 році і мають незначний пробіг. Показники одометра варіюються від 6524 до 22461 км. Зважаючи на лістинг, у жодної машини 2,3-літровий двигун Ecoboost, що пов'язаний з автоматичною коробкою передач і системою повного приводу, внаслідок удару не постраждав.

Варто зазначити, всі представлені Ford Bronco пофарбовані в різні кольори, так що шанувальники моделі зможуть вибрати на свій смак. Торги відбудуться з 12 до 14 липня. Наразі найвища ставка становить 5025 доларів.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015