Чемпіон Формули-1 прорекламував нову спецверсію Honda

18:22 10.07.2022
Чемпіон Формули-1 прорекламував нову спецверсію Honda

Чинний чемпіон Формули-1 голландець Макс Ферстаппен прорекламував нову спецверсію Honda. Йдеться про субкомпактний електромобіл Honda E Limited Edition - у Європі продадуть півсотні мікрокарів, а у Великій Британії ціни стартують із 38 120 фунтів стерлінгів (+ 6855 фунтів стерлінгів або 22 відсотки від стандатної моделі). Особливий статус спецверсії Honda підкреслить кольором, декором та ексклюзивними 17-дюймовими антрацитовими колесами.

Макс Ферстаппен встиг випробувати Honda E Limited Edition ще у квітні перед Гран-прі Емілії-Романьї. Новоспеченому чемпіону «Королівських перегонів» електрокар сподобався - голландець відзначив стильний зовнішній вигляд, похвалив задньопривідний сітікар за азартну керованість і назвав Honda E «відмінним міським автомобілем».

На жаль, Honda не приготувала для спецверсії Limited Edition будь-яких технічних оновлень. Унікальність зводиться до особливого темно-червоного відтінку кузова, легкосплавних дисків з незвичайним дизайном, а також заводського антихрому.

Новинку приводить в рух 154-сильний (315 Нм) електродвигун, а під «підлогою» тягова батарея ємністю 35,5 кіловат-години. Без заряджання Honda E Limited Edition проїжджає до 210 кілометрів. Чи варта спецверсія переплати більш як 20 відсотків від стандартної версії вирішать покупці.


Источник: Honda
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015