Volkswagen розкрили зовнішність оновленого крос-купе Teramont X

17:04 10.07.2022
Volkswagen розкрили зовнішність оновленого крос-купе Teramont X

Китайська філія SAIC-Volkswagen розкрила зовнішність оновленого крос-купе Teramont X. Поки показали лише екстер'єр, і той на прикладі повнопривідної модифікації 530 V6 з пакетом R-Line, проте перелік доопрацювань зрозумілий. Головний маркер рестайлінгу - підсвічування лейблів Volkswagen, ще дизайнери поміняли всю світлотехніку, замінили п'яті двері, решітку радіатора, передній бампер і додали повний заводський антихром.

Крос-купе Teramont X оновили за лекалами звичайного китайського Teramont - торік базовий трирядний кросовер пережив схожий апгрейд. Пакет R-Line повинен бути прерогативою багато оснащених версій, і його особливості ті самі.

Інтер'єр Teramont X поки не розсекречений, але китайські журналісти вважають, що зсередини кросовер не зміниться, тобто збережеться концепція з «парячим» тачскрином, а спереду салон крос-купе буде майже таким же, як у розкішного мінівена Viloran.

Судячи з інформації від Мінпромторгу Китаю, технічна начинка не зміниться. Базовий 2,0-літровий чотирициліндровий передньопривідний Teramont X розвине 186 кінських сил і 320 Нм крутного моменту, за доплату будуть доступні форсована версія того ж агрегату (220 кінських сил і 350 Нм) з повним приводом, а на вершині 5-літровий двигун VR6 (299 кінських сил, 500 Нм). Роботизована коробка DSG безальтернативна.

На презентації Volkswagen Teramont X зразка 2023 року чекають у найближчі тижні. Нині кросовер у Китаї коштує від 285 до 395 тисяч юанів (від 42,5 до 59 тис. доларів).


Источник: Autohome.com.cn
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015