Lidl представить електромобілі власного виробництва

13:49 09.07.2022
Lidl представить електромобілі власного виробництва

Автомобіль під назвою Elaris Finn буде доступний в пропозиції популярної мережі магазинів Lidl. Його виробництво заплановано на осінь 2022 року.

На початку червня Європейський парламент прийняв план скорочення викидів вуглекислого газу легковими автомобілями та фургонами на 100% до 2035 року. На практиці це означає переведення автомобільної промисловості на безвикидні автомобілі через 13 років і припинення продажів автомобілів з двигуном внутрішнього згоряння. ЄП припускає, що до 2030 року вдасться скоротити викиди на 55% для легкових автомобілів. Таким чином, Lidl зі своїм транспортним засобом відповідає європейським очікуванням.

Портал Moto.pl описує Elaris Finn як маленький електричний міський автомобіль. Всередині знайдеться місце для двох пасажирів і для … покупок в Lidl. Довжина транспортного засобу не перевищуватиме трьох метрів.

Автомобіль буде оснащений 14-дюймовими легкосплавними дисками, мультимедійним пристроєм із сенсорним екраном, підключенням Bluetooth, світлодіодним освітленням, кондиціонером і круїз-контролем, а також електродвигуном потужністю 47,6 к.с.

Автомобіль буде працювати від акумулятора на 32 кВт.год. Виробник заявляє, що з повністю зарядженою батареєю можна буде проїхати 200 км.

Новинка з'явиться на ринку Німеччини цієї осені. Elaris Finn буде доступний для оренди за підпискою - 222 євро на місяць з контрактом на 12 місяців. Автомобіль, однак, матиме ліміт кілометрів (10 000), після якого кожен понаднормовий кілометр буде оплачуватися додатково.

Elaris Finn можна буде придбати, але тільки в Китаї. Згідно з цінами, наданими виробником, він коштуватиме 23 900 євро.


Источник: InPoland.net
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015