Toyota GR 86 перетворили зі спорткара на «кемпер»

18:58 07.07.2022
Toyota GR 86 перетворили зі спорткара на «кемпер»

Коли мова заходить про ночівлю в автомобілі, перше що спадає на думку - місткі мінівени або, на крайній край, позашляховики і кросовери. Проте японський блогер вирішив довести, що навіть компактні спорткари чудово замінять будинок, якщо в цьому буде потреба. Чоловік опублікував відеоролик, у якому провів ніч у Toyota GR 86 на муніципальній парковці під дощем. У свій мініатюрний «табір» він взяв усе необхідне для комфортного ночівлі.

Спочатку блогеру довелося скласти передні сидіння спорткара, щоб розмістити в салоні спальний мішок і сумку з вішками. Потім ентузіаст заклеїв скло автомобіля тонованими пластинами на липучках, які потім закрив додатковими світлонепроникними панелями. Крім того, японець приготував собі вечерю на відкритому вогні, не виходячи з автомобіля, а також збудував невеликий дерев'яний столик.

Для більшого затишку блогер розмістив під стелею «майже кемпера» світлодіодну лампу, після чого повечеряв локшиною. Закінчивши прийом їжі, чоловік вийшов в автомат за газованою водою, після чого постелив спальний мішок і заснув. Враховуючи невисоке зростання японця, внутрішнього простору GR 86 виявилося цілком достатньо для комфортної нічівлі. Проте, слід зазначити, більш габаритний чоловік навряд би зміг спокійно провести ніч у цьому компактному спорткарі.


Источник: Koooo Drive & Camp
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015