Прототип самокерованого автомобіля Xiaomi помітили на дорозі

16:00 07.07.2022
Прототип самокерованого автомобіля Xiaomi помітили на дорозі

Xiaomi розповіла про плани вийти на ринок електрокарів у березні 2021 року. Гендиректор компанії Лу Вейбінг раніше оголосив, що масове виробництво стартує в першій половині 2024 року. Перші прототипи вже розроблені.

Цікаво, що оригінальна новина, яка раніше знаходилась на сайті ITHome, тепер недоступна. Імовірно, видання видалило її. Проте причини не зрозумілі.

Наразі відомо, якими будуть машини від Xiaomi у підсумку. Прототип, помічений на дорозі - ймовірно, у Китаї - побудований на базі популярного в країні електромобіля BYD Han. Компанія взяла його корпус за основу і встановила всередину власне обладнання.

Як уже зрозуміло, в автівці будуть реалізовані функції системи автономного водіння - автопілот. На це вказують і знімки, на яких видно внутрішнє начиння: в багажнику знаходиться комутаційна і вимірювальна апаратура. На даху - великий лідар. Поки що устаткування виглядає габаритним й незручним, однак до фінального релізу все повинно змінитись.

Джерело припускає, що багато з датчиків, які сьогодні тестують, будуть і в серійній версії, але навряд чи можна буде розраховувати на автономність як у Tesla.


Источник: 24tv.ua
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015