Одеський автомобільний холдинг провів ренеймінг

13:53 12.07.2022
Одеський автомобільний холдинг провів ренеймінг

Назва компанії - це основна складова успіху, саме вона впливає на сприйняття та впізнаваність компанії на ринку і важливо, щоб воно було завжди на устах, звучало легко і просто. Тому було прийнято рішення провести ренеймінг та застосувати нове ім’я - AUTOGROUP, яке повною мірою розкриває корпоративну ідеологію та єдність компаній, як одного великого прогресивного автомобільного холдингу, який представляє 10 популярних автомобільних брендів.

AUTOGROUP - це вже не просто бізнес, а культура, імідж і внутрішні правила, які вибудовують довіру та лояльність клієнта, а також залишають приємне враження від самого початку. Формула успіху - це колектив професіоналів, наявність матеріально технічного оснащення, гнучкий підхід, що задовольняють вимоги найвибагливішого клієнта. І навіть в ці складні часи для нашої країни дилерські центри, що входять до складу AUTOGROUP, не призупиняли свою роботу та працюють на благо країни та підтримки економіки.

AUTOGROUP є лідером у сфері продажу нових автомобілів та займає більше ніж 30 відсотків автомобільного ринку в Одеському регіоні, при цьому на сервісних станціях обслуговуються понад 55 тис. автомобілів щорічно, це підтверджує довіру клієнтів до групи компаній.

У теперішній час підприємства групи офіційно представляють відомі автомобільні марки KIA, RENAULT, HYUNDAI, SKODA, CHERY, FORD, CITROEN, NISSAN, MG та невдовзі приєднається бренд MITSUBISHI.

На цьому компанія не зупиняється, в амбітних планах AUTOGROUP приєднання нових автомобільних брендів, розширення матеріально технічного оснащення та запуск великого автомобільного містечка в Одесі за адресою вул. Інглезі, 15-А.

«Ми продовжуємо розвиток багатьох напрямків бізнесу: продаж нових автомобілів та с пробігом, сервісне обслуговування, а також впроваджуємо в них інноваційні рішення.

Головна суть ренеймінгу полягає у створенні впевненості в найвищих стандартах якості незалежно від дилерського центру до якого звертається клієнт, адже девіз холдингу - «Ми всі один одному клієнти», - каже генеральний директор AUTOGROUP Вадим Курносенко.

Віримо у світле майбутнє, розвиток, процвітання та досягнення наших цілей!

www.autogroup.com.ua


Источник: AUTOGROUP
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015