Renault випустила фургон у півтора рази дешевше за «Дастер»

20:22 04.07.2022
Renault випустила фургон у півтора рази дешевше за «Дастер»

Чотириметровий двооб'ємник Renault Triber Express оцінений у 220 тисяч рандів (13,5 тисяч доларів), тоді як базовий кросовер Duster в ПАР обійдеться в 343 тисяч рандів (21 тисяч доларів). Новий фургончик відрізняється вантажопідйомністю 542 кілограми та об'ємом вантажного відсіку півтора кубометра. Вибрати комплектацію покупці не зможуть.

Фургон Renault Triber Express утилітарний - альтернативи 71-сильному (96 Нм) атмосферному бензиновому двигуну об'ємом 1,0 літра та 5-швидкісній «механіці» немає, привід тільки на передню вісь, а мультимедіасистема з тачскрином новинці не передбачена.

Втім, мінімальний набір обладнання африканського Triber Express є - із заводу встановлені рейлінги (витримують до 50 кілограмів), система ABS, пара подушок безпеки, електросклопідйомники, задній парктронік, кондиціонер і радіола з підтримкою Bluetooth.

Замість задніх рядів сидінь - вантажний відсік, причому від скла відмовилися на користь заглушок, а для захисту змонтували сітку. Підлога рівна, але корисний об'єм прикрадають колісні арки і дверні карти. Втім, півтора кубометри корисного об'єму - непоганий показник для чотириметрового кузова.


Источник: Renault
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015