На торги виставили тестові мули Ferrari LaFerrari

19:10 04.07.2022
На торги виставили тестові мули Ferrari LaFerrari

Аукціонний будинок Mecum на торгах у Монтереї, які пройдуть у серпні 2022 року, шукатиме власника для трьох Ferrari. Особливими ці автомобілі робить їх статус передсерійних прототипів - зазвичай подібна техніка або знищується після закінчення життєвого циклу, або залишається у власності автовиробника, але цього разу можливість купити автомобілі, на яких обкатувалися рішення для гібридного гіперкара LaFerrari, з'явилася у всіх бажаючих, які мають достатній бюджет.

У 2011 та 2012 роках для тестування механічних компонентів та перевірки відповідності силової установки всім параметрам викидів у Ferrari побудували на базі 458 Italia тестовий мул F150 Muletto M4, в який встановили гібридну силову установку майбутнього гіперкара.

Пізніше з'явився «Автомобіль другої фази для тестів механічних вузлів», який отримав суттєво перероблене шасі та кузов - заявлено, що на машину встановлені деталі, яких немає на жодному іншому Ferrari.

Третім екземпляром виявився «Предсерійний прототип третьої фази», який візуально ідентичний серійній версії LaFerrari, але на відміну від дорожнього автомобіля він отримав ряд особливих елементів і навіть невеликий шильдик на рульовому колесі з написом «F150».

Жоден з виставлених на аукціон автомобілів не має допуску на дороги загального користування і не може використовуватися навіть на гоночних трасах, тому інтерес лоти представляють лише для шанувальників Ferrari. Або любителів унікальних технічних рішень.


Источник: Mecum
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015