Honda повідомила про ажіотажний попит на новий мінівен Step WGN

18:55 04.07.2022
Honda повідомила про ажіотажний попит на новий мінівен Step WGN

За місяць японськими дилерами було отримано понад 27 тисяч заявок, тоді як початково планувалась щомісячна продажа на рівні п'яти тисяч штук. Майже дві третини покупців готові переплачувати за гібридний Step WGN із силовою установкою e:HEV, черга на бензин-електричні мінівени складає п'ять місяців. Звичайний бензиновий Step WGN можна дочекатися за три місяці.

Шосте покоління Honda Step WGN дебютувало наприкінці травня. Йдеться про 4,8-метровий трирядний мінівен для внутрішнього ринку. Honda стверджує, що новинці немає рівних в просторі салону. Покупці можуть вибрати між семи-і восьмимісними конфігураціями, а ще Step WGN буває зі звичайним і «преміальним» оформленням.

Базовий мінівен поєднує 150-сильний бензиновий турбомотор 1.5 з варіатором, за замовчуванням передній привід, але є варіант з механічним повним приводом з муфтою ззаду.

Альтернатива - гібрид e:HEV з атмосферним 2,0-літровим двигуном та парою електромоторів. У міському циклі передню вісь обертає 184-сильний електромотор, а бензиновий агрегат виступає у ролі генератора; на трасі спеціальна муфта підключає ДВС безпосередньо до коліс.

Базовий бензиновий Honda Step WGN коштує в Японії три мільйони ієн (~$22000), за гібрид потрібно викласти щонайменше 3,38 мільйона ієн (~$25000). Найукомплектованіший варіант мінівена обійдеться в 3,85 мільйона ієн (~$28000).


Источник: Honda
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015