Ford привезе в Європу свій найпопулярніший позашляховик

16:55 04.07.2022
Ford привезе в Європу свій найпопулярніший позашляховик

Новий Ford Bronco почнуть продавати в Європі з кінця 2023 року. Інформацію підтвердили представники європейського підрозділу концерну сайту Carscoops.

Відроджений Ford Bronco став надзвичайно популярним у США - позашляховик зібрав 200 тисяч попередніх замовлень ще до старту виробництва у 2021 році. Тепер черги на рік вперед вишикувалися і за зарядженою версією Ford Bronco Raptor.

Саме через величезний попит в Америці старт продажів моделі в Європі постійно відкладався - завод просто не міг впоратися з усіма замовленнями. Однак нещодавно відбулася офіційна презентація моделі у Старому Світі - її привезли на автошоу в Софії. Авто може з'явитися і в Україні.

У Ford of Europe зазначили, що новий Bronco поставлятиметься з США малими партіями й не буде доступним у праворульному виконанні для Великобританії. Основним конкурентом моделі на європейському ринку вважають дорожчий Land Rover Defender, а тому планують ввозити багато оснащені топові версії позашляховика.

Так, доступної тридверної версії в Європі не буде - у продаж надійдуть лише п'ятидверні варіанти. Базова комплектація Ford Bronco включатиме великий 12-дюймовий дисплей, дорогу акустику Bang & Olufsen та позашляховий круїз-контроль Trail Control.

Новий Ford Bronco точно запропонують із 2,3-літровою турбочетвіркою на 300 к. с., а також у зарядженому 424-сильному виконанні Raptor, а ось 2,7-літровий 330-сильний V6 поки під питанням. Всі модифікації отримають 10-ступінчасту автоматичну КПП, повний привід з понижувальною передачею та блокування заднього диференціала.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015