Президентам США та Казахстану заборонили користуватися таксі в Абхазії

16:36 02.07.2022
Президентам США та Казахстану заборонили користуватися таксі в Абхазії

Директор абхазького агрегатора таксі «А-Таксі» Олександр Басарія вніс до списку санкцій компанії президента США Джо Байдена і главу Казахстану Касима-Жомарта Токаєва. Лідерам держав заборонили користуватися автомобілями компанії на території республіки. За словами керівника агрегатора, президент Казахстану потрапив до «чорного списку» через заяву про невизнання незалежності Абхазії, яку він зробив на форумі ПМЕФ-2022.

За словами директора «А-Таксі», слова Касима-Жомарта Токаєва образили не лише співробітників компанії, а й усіх мешканців республіки. Глава компанії вважає висловлювання президента Казахстану неполіткоректним, тому агрегатору неприємно перевозитиме такого пасажира, який не визнає незалежність Абхазії. У зв'язку з цим, компанія вжила заходів у відповідь, внісши лідера Казахстану в «чорний список» клієнтів.

Для того, щоб вийти з списку санкцій «А-Таксі», Токаєву необхідно вибачитися перед громадянами Абхазії і визнати незалежність республіки. Тільки після цього агрегатор дозволить президентові користуватися послугами своїх автомобілів. Крім того, директор «А-Таксі» додав, що «чорний список» клієнтів компанії з часом поповнюватиметься.


Источник: Gazeta.ru
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015