Показано новий вражаючий електрокар із Піднебесної

19:32 30.06.2022
Показано новий вражаючий електрокар із Піднебесної

Китайська електромобільна компанія Li Auto Inc., також відома як Li Xiang, побудувала великий сімейний кросовер Li Auto L9. Роздивитися ранній серійний зразок новинки вдалося авторам YouTube-каналу Wheelsboy.

Li Auto L9 - друга модель компанії, заснованої в 2015 році. Кросовер не виділяється якимись особливими дизайнерськими «фішками». Все дуже скромно і мінімалістично.

Традиційна для електромобілів «заглушка» на місці решітки радіатора відділена від капота тонкою смугою світлодіодів, що світяться. Така сама смуга, що візуально підкреслює ширину автомобіля, простяглася і через всю корму. Досить привабливо виглядає передній бампер «прорізаний» по всій довжині горизонтальними ламелями.

У чотиримісному салоні - два 15,7-дюймових екрани завтовшки всього 4 мм кожен. Як стверджують В Li Auto, наразі це найбільш пласкі дисплеї з доступних на ринку. Під ними розташувалися два бездротових зарядних пристрої для гаджетів. Вся важлива інформація про автомобіль виводиться на невеликий екран, інтегрований в маточину кермового колеса.

У передньому і задньому ряду встановлено капітанські сидіння з високими підголівниками, підігрівом, вентиляцією і масажем. Для задніх пасажирів передбачено «бонус» у вигляді регульованих підставок для ніг. Але найцікавіше це девайс, здатний працювати як холодильником, так і зберігати їжу гарячою.

Інформацію про силову установку і динамічні характеристики Li AutoL 9 автори відео, на жаль, не озвучили. Більше подробиць про новий електричний кросовер із Китаю ми, ймовірно, дізнаємося під час офіційної прем'єри. Тоді ж стане відомо, чи з’явиться новинка на інших ринках.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015