Volkswagen показав ще одну особливість нового Amarok

14:47 29.06.2022
Volkswagen показав ще одну особливість нового Amarok

Підрозділ Volkswagen Commercial Vehicles продовжує спокушати шанувальників Amarok все новими і новими особливостями, які з'являться на машині наступного покоління. Про матричні світлодіодні фари IQ.Light і задній борт з тисненням назви моделі ми вже розповідали, так само як і про великий вертикальний дисплей тачскрін.

А тепер зупинимося на ще одній фішці інтер'єру - текстурованих кнопках і поворотних перемикачах, з т.зв. diamond look або аluminium look («діамантово-алюмінієвим видом»). Таким чином виробник показує нову інтерпретацію класичних, інтуїтивно зрозумілих клавіш.

Саме вони забезпечують прямий доступ до системи допомоги під час паркування, кондиціонера, аварійної сигналізації та режимів руху по дорозі і бездоріжжю. Зазначимо, що на Amarok з'явиться до 20 нових систем допомоги водієві, а загальна їх кількість досягне трьох десятків.

З новим відеороликом Volkswagen Commercial Vehicles також розсекретив і точну дату прем'єри нового пікапа Amarok - цифрова презентація відбудеться 7 липня. А в продаж машина надійде до кінця року. Для перших кількох країн автомобіль буде доступний з дворядною кабіною Double Cab, а для деяких країн - з одинарною Single Cab. Нагадаємо, що попередник розійшовся по світу 830-тисячним тиражем. Популярність пікапу забезпечили різні варіанти повного приводу, велика вантажопідйомність і, звичайно ж, дизайн, що запам'ятовується.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015