Chevrolet готується до презентації нового середньорозмірного пікапа

16:58 28.06.2022
Chevrolet готується до презентації нового середньорозмірного пікапа

Chevrolet готується до прем'єри нового середньорозмірного пікапа. Вантажівка Colorado наступної ітерації буде показана 28 липня, але поки що компанія General Motors показала тизер, з якого можна зробити висновок, що екстремальна позашляхова модифікація Colorado ZR2 буде показана разом зі звичними робочими версіями. За неофіційними даними на «третьому» Colorado замість 3,6-літрового «атмосферника» V6 з'явиться чотирициліндровий турбомотор об'ємом 2,7 літра.

Навіть неінформативний відеотизер демонструє, що Chevrolet Colorado ZR2 не буде зменшеною копією «старшого» Silverado ZR2. У середньорозмірного пікапа буде більш традиційна оптика і порівняно невелика решітка радіатора, зате з заводу з'явиться «кенгурятник», хоча в актуальної моделі такої опції немає.

Американські журналісти вважають, що новий Chevrolet Colorado виявиться глибоко модернізованою версією актуального пікапа, і на революцію покупцям не варто розраховувати. Перехід на «турбочетвірку» новація тільки для Colorado, адже на інших вантажівках General Motors цей двигун використовується з 2018 року. Перевага в потужності над «атмосферником» V6 3.6 невелика (314 проти 310 кінських сил), а ось момент збільшиться значно з 373 до 472 Нм.

Всі подробиці про нове сімейство Chevrolet Colorado стануть відомі 28 липня. Випускати пікапи продовжать на заводі General Motors у штаті Міссурі.


Источник: Chevrolet
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015