Показано перший грецький позашляховик ручного складання

16:35 28.06.2022
Показано перший грецький позашляховик ручного складання

У Греції дебютував Keraboss Super K, агресивний позашляховик, який самі греки називають «першим автомобілем власної розробки». У цьому твердженні є частка лукавства - по-перше, машина не на 100 відсотків складається з місцевих комплектуючих (наприклад, мотор запозичили у Mitsubishi), а по-друге, її збиратимуть вручну практично штучно, оскільки за рік планується виготовляти лише 75 екземплярів. тобто приблизно по шість штук на місяць.

Оголошено, що Super K буде доступний у дво- або чотиримісному виконанні, а рух його наводить двигун Mitsubishi. 3,2-метровий позашляховик сертифікований для європейських доріг, обладнаний ABS, подушками безпеки та кондиціонером. Розробник зазначає, що автомобіль розроблявся спеціально для експлуатації на грецьких островах та підготовлений до місцевого клімату.

Згідно з інформацією на сайті Keraboss, на вибір запропонують два мотори об'ємом 1,0 літра - атмосферний потужністю 72 кінські сили та наддувний, який розвиває 84 сили. Максимальна швидкість становить 145 кілометрів на годину. Вага автомобіля - всього 840 кілограмів.

Попередня вартість - 22 тисячі євро.


Источник: GreekReporter
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015