Показана сучасна версія індікара 1930-х років

15:27 28.06.2022
Показана сучасна версія індікара 1930-х років

YouTube-канал Barcroft Cars опублікував відео «репліки» індікара 30-х років минулого століття. Родстер під назвою Dutchie побудував голландець на ім'я Франс. Давній шанувальник старих гоночних автомобілів IndyCar, він вирішив створити не просто репліку, а власний гоночний болід.

Основний для нього став Nash88 1930-х років, який Франс знайшов у Північній Кароліні і відправив до Нідерландів. Робота над Dutchie тривала чотири роки. Під оригінальним кузовом, дизайн якого розробив власник переробки, збереглися оригінальний двигун, коробка передач і трансмісія.

Конструкція кузова доволі проста - сталева рама, на яку навішані кузовні панелі. «Ніс» родстера нагадує середньовічний лицарський шолом, над яким височіє крилата фігурка. Корма зберегла обриси, характерні для індікарів перших перегонів серії.

«Я використовую машину, коли у мене гарний настрій, і це доволі часто. Більшість людей посміхаються і запитують, що це таке. Вони здивовані, що я побудував його сам. Людям це подобається, і мені це подобається», - розповів Франс.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015