Годинники Roger Dubuis присвятили новому гоночному Lamborghini Huracan GT3 Evo2

19:42 26.06.2022
Годинники Roger Dubuis присвятили новому гоночному Lamborghini Huracan GT3 Evo2

Італійський виробник суперкарів Lamborghini та швейцарська годинникова компанія Roger Dubuis співпрацюють не один рік і в рамках спільної роботи випускали як присвячені годинникам автомобілі, так і годинники, зроблені на честь машин. Джерелом натхнення для чергового проекту стало новітнє гоночне купе Huracan GT3 Evo2, характерні риси якого майстри годинника втілили в ексклюзивному хронографі з довгою назвою Excalibur Spider Huracan Monobalancier.

Годинник з 45-міліметровим корпусом має здвоєні заводні барабани і нахилене під кутом 12 градусів балансове колесо, скелетонізований механізм і заводну голівку, яка «натхненна» гайками суперкара, а міст із розпірками верхнього калібру нагадує підсилювачі кузова в моторному відсіку Huracan.

Численні посилання в дизайні годинника підкреслюють схожість з характерними шестикутними елементами у фірмовому стилі Lamborghini.

Корпус, безель та заводна головка моделі Excalibur Spider Huracan Monobalancier виготовлені з чистого білого (доповненого деталями зеленого, яскраво-червоного та жовтого кольорів, що електризують) мінерального композитного волокна з діоксиду кремнію - Roger Dubuis відзначає, що цей матеріал на 13% легше вуглепластика. Задня панель годинника повторює дизайн колеса Huracan GT3 Evo2.

Перший екземпляр Roger Dubuis Excalibur Spider Huracan Monobalancier отримав зелений каучуковий ремінець, але також буде доступний білий каучуковий ремінець та зелений ремінець із телячою шкірою з перфорацією та червоними акцентами. Наклад годинника становитиме лише 88 екземплярів, вартість яких не названа.


Источник: Roger Dubuis
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015