Ford показав «райдужний» Ranger Raptor

14:01 26.06.2022
Ford показав «райдужний» Ranger Raptor

Компанія Ford привезе на Фестиваль швидкості у Гудвуді «райдужний» Ranger Raptor. Перша версія пікапа з'явилася в 2021 році як відповідь на коментар у соцмережах, а друга ітерація стане декорацією для живих сесій про проблеми дискримінації та інклюзивності, а також візьме участь у заїздах позашляховою трасою. Пікап візьме участь у Гудвудському фестивалі швидкості.

Оригінальний Very Gay Raptor (VGR) представили у 2021 році. Пікап з'явився завдяки коментарю у соціальних мережах, у якому синій Ford Ranger Raptor назвали «дуже гейським». У відповідь на це компанія зняла анімаційний ролик з перетворенням звичайної машини на VGR і заявила, що насправді «дуже гейський» Raptor виглядає ось так. Пізніше було зроблено і справжню вантажівку, обклеювання якої плівкою зайняло 60 годин.

За основу «другого» VGR взяли вже новий Ranger Raptor, хоча ліврею фордівці міняти не стали. Пікап приїде на ФОС, де візьме участь у живих сесіях Tough Talks, присвячених боротьбі з дискримінацією та культурою інклюзивності, причому не лише в автомобільній галузі.

Ведучим заходу стане валлійська легенда регбі Гарет Томас, а гостями - британська гонщиця Ебігейл Ітон, ірландський комік Кетрін Бохарт та син засновника Гудвудського фестивалю швидкості Чарльз Генрі Гордон-Леннокс.

Під капотом VGR, як і у звичайного Ranger Raptor, стоїть трилітрова «турбошестерка» EcoBoost, що розвиває 288 кінських сил і 491 Нм моменту. За межами Старого Світу цей двигун видає 397 сил і 583 Нм. Також пікапу дісталися технологія «антилага», розроблена для суперкара GT та F-150 Raptor, амплітудозалежні амортизатори Fox Live Valve, випускна система з електроннокерованими заслінками, десятидіапазонний автомат та повний привід з трьома диференціалами.


Источник: Ford
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015