Представлено пейскар M3 Touring MotoGP Safety Car

16:46 24.06.2022
Представлено пейскар M3 Touring MotoGP Safety Car

Цьогорічний фестиваль швидкості в Гудвуді став подвійним дебютом для BMW. У Західний Суссекс, Велика Британія, баварська марка привезла новий BMW M3 Touring і побудований на його основі пейскар M3 Touring MotoGP Safety Car.

Обидва універсали візьмуть участь у щорічному швидкісному підйомі на пагорб. До виконання обов'язків автомобіля безпеки чемпіонату MotoGP пейскар приступить в серпні. Першими його перегонами стане гран-прі Великої Британії на Сільверстоуні.

Кузов BMW M3 Touring MotoGP Safety Car отримав особливу ліврею у фірмових кольорах BMW Motorsport і набір аксесуарів з каталогу M Performance. Зокрема, пейскару дісталися карбоновий спліттер, по парі канардів з кожного боку переднього бампера, вихлопна система з чотирма центрально розташованими патрубками і карбоновий дифузор.

Також автомобіль безпеки забезпечили додатковою світлотехнікою: по секції в кожній «ніздрі» і люстра на даху. У салоні встановлена пара гоночних крісел Recaro з чотириточковими ременями безпеки.

Серійний BMW M3 Touring стане на конвеєр заводу марки в Мюнхені в листопаді цього року. Старт продажів універсалу запланований на грудень. Прийом попередніх замовлень почнеться у вересні. У Німеччині спортивна новинка коштуватиме від 97,8 тисяч євро.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015