Власникам Tesla запропонували «веганський» салон за 30 тисяч доларів

19:41 22.06.2022
Власникам Tesla запропонували «веганський» салон за 30 тисяч доларів

Ательє Unplugged Performance, що спеціалізується на тюнінгу електромобілів Tesla, почало пропонувати клієнтам перешивку салону «веганською» шкірою. Партнером каліфорнійських тюнерів у цьому проєкті виступила дружина нинішнього керівника відділу дизайну Tesla Франца фон Хольцхаузена. Саме Вікі фон Гольцхаузе називають автором нового еко-інтер'єру за 30 тисяч доларів.

У ролі оббивного матеріалу пропонують синтетичну шкіру Banbu Leather, на 83% складається з бамбука. На дотик вона маслянисто-м'яка і гладенька, як овеча, але водночас утричі легша за коров’ячу. Під час її виробництва виділяється на 33% менше вуглекислого газу. За бажання, на додачу до нового салону можна придбати сумочку з такої самої шкіри від фешен-бренду von Holzhausen, що належить все тій же Вікі фон Хольцхаузе.

«Бамбуковий» салон доступний, як для нещодавно замовлених автомобілів, так і для електрокарів, куплених безпосередньо у Unplugged Performance. Вибрати можна будь-який відтінок шкіри, малюнок строчки, перфорацію і колір нитки. Плюс до цього на кришці центральної консолі з'явиться шильдик тюнера.

Перешивка салону займає понад 100 годин і буде коштувати не менше 30 тисяч доларів. За 39 995 доларів можна замовити комбіновану оббивку з Banbu Leather, алькантари та інших «веганських» матеріалів.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015