Новий електрокар VW прийде на зміну моделі Passat

17:02 22.06.2022
Новий електрокар VW прийде на зміну моделі Passat

Опубліковано перший офіційний тизер Volkswagen ID.Aero. Передсерійний варіант електричного седана D-класу мали показати ще у квітні на автошоу в Пекіні, але через спалах коронавірусу презентацію перенесли на 27 червня. Про це повідомляє офіційний вебсайт Volkswagen.

Електромобіль Volkswagen ID.Aero стане наступником седана Passat. Як відомо, чотиридверну версію моделі вже зняли з виробництва та новий VW Passat B9 проєктують лише в кузові універсал.

На тизерах видно, що новий ID Volkswagen.Aero відрізняється стрімким дизайном з похилим купеподібним дахом і тоненькими світлодіодними фарами та ліхтарями. Раніше прототипи Volkswagen ID.Aero помітили в Німеччині під час тестів, що дозволило розглянути дизайн авто.

 

Седан Volkswagen ID.Aero збудують на платформі МЕВ, як і інші електромобілі сімейства ID. Заявлено, що електрокар досягає близько 5 м у довжину, тобто він більший за Passat.

Особливу увагу розробники приділять аеродинаміці автомобіля. Це дозволить збільшити запас ходу приблизно до 700 км, використовуючи відносно невелику батарею місткістю 84 кВт*год.

Виробництво Volkswagen ID.Aero налагодять у Китаї й саме там у другій половині 2023 року стартують його продажі. Пізніше модель вийде на європейський та американський ринки.


Источник: Фокус
Фото: Carscoop
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015