Mercedes-Benz показав тизери електричного тягача eActros Long Haul

13:56 22.06.2022
Mercedes-Benz показав тизери електричного тягача eActros Long Haul

Однією з головних прем'єр майбутньої міжнародної виставки комерційного транспорту IAA Trasportation 2022, яка відбудеться в Ганновері 20–25 вересня, стане показ магістрального електричного тягача Mercedes-Benz eActros Long Haul. Загалом через два роки після анонсу розробки цієї машини буде представлений повністю працездатний прототип. Щоб підігріти інтригу компанія вже опублікувала перші тизери новинки, на яких частково можна роздивитися оформлення передньої частини - зокрема LED-фари і світлодіодну смугу через всю решітку радіатора.

З технічних характеристик відомо, що тягач у складі 40-тонного автопоїзда матиме запас ходу близько 500 км. Для зарядки батарей від 20 до 80% ємності від мегаватної станції знадобиться лише 30 хвилин. Нагадаємо, що Daimler Truck уклав угоду з Traton Group і Volvo Group про створення в Європі цілої мережі високошвидкісних зарядних станцій для великовантажного автотранспорту.

А щодо перспектив Mercedes-Benz eActros Long Haul, то в 2023 році тягач буде випробовуватися на дорогах загального користування в автопарках потенційних клієнтів. А серійне виробництво новинки заплановано на 2024 році. Daimler Truck запланував - до 2039 року поставляти на ринки Європи, Північної Америки і Японії тільки СО2-нейтральні нові автомобілі.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015