Chevrolet продасть новий Corvette Z06 у вигляді NFT

19:33 21.06.2022
Chevrolet продасть новий Corvette Z06 у вигляді NFT

Популярний формат NFT-токенів вже підкорив світ сучасного мистецтва та набирає обертів в автомобільній галузі, що дозволило американській марці Chevrolet об'єднати два ці аспекти - мистецтво та автомобілі - в одному проекті Own the Color. На онлайн-майданчику SuperRare пройде аукціон, на якому ставки прийматимуться виключно в криптовалюті Ethereum, а переможець торгів отримає унікальний NFT-токен і випущений в єдиному екземплярі ексклюзивний суперкар Corvette Z06 покоління C8.

Сучасний художник xsullo створив цифрову картину, головним героєм якої став середньомоторний суперкар Chevrolet Corvette C8 у топовому варіанті Z06. Особливістю автомобіля є його яскравий кислотний жовто-зелений колір кузова Minted Green, який стане відмінністю конкретного екземпляра купе.

Переможець торгів отримає NFT-токен від xsullo, сертифікат на право власності та Corvette Z06 у кольорі Minted Green - цей відтінок більше не застосовуватиметься на автомобілях марки.

Спорткар буде відрізнятися ексклюзивним кодом комплектації RFN, який «назавжди зв'яже автомобіль з цим аукціоном і його статусом єдиного у своєму роді», а VIN моделі також буде заснований на бінарному коді як «подальший зв'язок між автомобілем та Web3». Corvette оснастять опціональним вуглепластиковим аеродинамічним обважуванням Z07 Performance Package, карбоновими колесами та пам'ятним шильдиком.


Источник: SuperRare
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015