Mansory допрацював Mercedes-Benz S-Class із мотором V8

19:18 21.06.2022
Mansory допрацював Mercedes-Benz S-Class із мотором V8

Німецьке тюнінг-ательє Mansory зробило собі ім'я на комплексному і досить божевільному як мінімум з погляду дизайну доопрацювання автомобілів. Твори компанії Куроша Мансорі славляться різноманіттям складних елементів, радикальними колірними рішеннями та незвичайними поєднаннями матеріалів. Тим дивніше бачити надскромний за мірками Mansory тюнінг седана Mercedes-Benz S-Class покоління W223, який абсолютно не виглядає як продукт епатажного ательє.

Чорний седан отримав скромний обвіс з вуглепластику, який практично не виділяється на загальному тлі. Елементи декору виготовлені з незабарвленого карбону та доповнені помаранчевими акцентами. Фірмові 22-дюймові колеса «V6» поєднуються з оранжевими гальмівними супортами.

Як основу було взято автомобіль у версії S 580, оснащений 4,0-літровим бензиновим турбомотором V8 потужністю 503 кінських сили, який доповнений 48-вольтовим 22-сильним стартер-генератором EQ Boost, що допомагає на розгоні. Силова установка поєднується з 9-ступінчастою автоматичною коробкою передач.

Силами Mansory шляхом невеликих доробок віддачу двигуна внутрішнього згоряння вдалося збільшити на 92 сили і перетворити цим S 580 на конкурента флагманським модифікаціям S 680 з 612-сильним 6-літровим V12.


Источник: Mansory
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015