Представлено найнеймовірніший Rolls-Royce

16:57 21.06.2022
Представлено найнеймовірніший Rolls-Royce

В інтернет потрапили світлини дуже нестандартного Rolls-Royce. Розкішний седан перетворили на неймовірний шестиколісний позашляховик у дусі фільмів про Шаленого Макса. Деталі авто розкрили на сайті Reddit.

Екстравагантний позашляховик Rolls-Royce створили на замовлення автомобіліста із Люксембургу. За основу взяли не кросовер Rolls-Royce Cullinan, а седан Phantom минулого покоління.

Автомобілю подовжили багажник і додали ще одну вісь. Його взули у величезні позашляхові шини і для цього знадобилися розширювачі колісних арок. Крім того, збільшений кліренс, а на бамперах з'явилися дуги. На даху встановили багажник та додаткову світлодіодну оптику. Крім того, привертає увагу чорне матове забарвлення з контрастними жовтими фарами.

Очевидно, на цьому тюнінг Rolls-Royce Phantom завершився. Салон седана, швидше за все, залишився без змін. Стандартним є двигун - під капотом ховається 6,75-літровий V12 потужністю 453 к.с., що працює в парі з 6-ступінчастою автоматичною КПП. Повного приводу у автомобіля очевидно немає, адже в стандартному Phantom провідними є задні колеса.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015