Коли і навіщо потрібно заправляти автокондиціонер?

12:51 21.06.2022
Коли і навіщо потрібно заправляти автокондиціонер?

Всім водіям відомо, що професійні механіки радять не забувати про щорічну заправку кондиціонерів автомобіля, так як в спекотну пору року від цього залежить не аби який комфорт перебування в салоні як водія, так і пасажирів. Більшість з них вважає, що це марна трата грошей та часу. Та насправді наші фахівці з UPservice, який ви можете знайти на сайті https://upservice.pro/uk, рекомендують виконувати цю процедуру, причому в обов'язковому порядку 1-2 рази на рік.

Терміни заправки автокондиціонерів

Автокондиціонер часто потерпає від постійної вібрації, різноманітних рідин, які випаровуються під час роботи двигуна, регулярних температурних перепадів. Як результат - негативний вплив на стан пристрою. Крім того, всі його з'єднання теж страждають.

Якщо ви гадаєте, що заправляти кондиціонер Вашого автомобіля варто здійснювати конкретно перед спекотним сезоном - то це помилкова думка. Ця справа не любить відтягувань. Професійні фахівці рекомендують робити діагностику та заправляти автокондиціонер навіть тоді, коли він нормально функціонує, без зайвих звуків та запахів.

Звичайно, якщо ви придбали автомобіль з салону, то його кондиціонер варто заправляти через кожні 2-роки, не відкладаючи. Та якщо вашій «ластівці» вже більше 5-6 років, то тут про неї варто попіклуватися і заправляти кондиціонер щорічно, а діагностику робити до і після спекотного сезону.

Найпоширеніші проблеми кондиціонера авто

Часто трапляються проблеми, пов’язані з роботою кондиціонера автомобіля. Як результат – фреон починає витікати і кондиціонер перестає надавати бажаний ефект. Тому варто відразу звернутися до фахівців.

Найчастіше зустрічаються такі пошкодження:

Тому, перш ніж почати заправляти автокондиціонер, варто провести його діагностику. Цю справу краще довірити фахівцям на нашому СТО «UPservice» тому, що заправка пристрою власноруч може призвести до небажаних наслідків. З усіма деталями ви можете ознайомитися на https://upservice.pro/uk/konditsioner-ua.

Де якісно заправити автокондиціонер?

Якщо ви шукаєте професійне СТО, радимо вам звернутися до нашого «UPservice». Наші фахівці заправлять кондиціонер Вашого автомобіля на спеціальному устаткуванні та проконсультують Вас з питанню правильного вилучення фреону із системи. Ми також зробимо діагностику, антибактеріальне очищення та перевіримо автомобіль на пошкодження.

Звертайтеся до «UPservice», і ваш автомобіль завжди буде готовий до нових поїздок!


Источник: UPservice
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015