Зовнішність першого в історії універсал BMW M3 розкрито

16:27 20.06.2022
Зовнішність першого в історії універсал BMW M3 розкрито

Перший в історії серійний універсал BMW M3 Touring розкритий на офіційних знімках за кілька днів до прем'єри. Прес-служба BMW підтвердила, що новинку розсекретять 23 червня на Фестивалі швидкості у Гудвуді, але у соціальних мережах вже з'явилися фотографії екстер'єру та знімок інтер'єру. Оскільки основні характеристики універсалу секретом не є, прем'єра перетворилася на формальність - під питанням лише ціни та параметри розгону.

Від звичайної BMW M3 Competition варіант Touring відрізняється не тільки двооб'ємним кузовом, але й салоном із вигнутим дисплеєм інформаційно-розважального комплексу iDrive 8. Демонстраційний автомобіль пофарбований у чорний матовий колір.

Інсайдери очікують тієї ж техніки, що і у M3 Competition xDrive - це означає, що повнопривідний універсал розвине 510 кінських сил і 650 Нм моменту, під капотом збережеться рядний шестициліндровий двигун 3.0 з подвійним наддувом, а тяга буде передаватися через 8-швидкісний «автомат».

Про швидкість нової BMW M3 Touring можна судити з того, що модель стала найшвидшим універсалом на Північній петлі Нюрбургрингу, випередивши потужніший Mercedes-AMG E 63 S Estate відразу на десять секунд. Щодо розгінної динаміки 0-100, то очікуваний час 3,5-3,6 секунди, а максимальна швидкість перевищить позначку 250 км/год.

Всі подробиці BMW M3 Touring будуть розкриті 23 червня. Ймовірно, у продаж суперуніверсал надійде вже в третьому кварталі, а ціна в Німеччині наблизиться до позначки 100 тисяч євро.


Источник: Cochespias.net
Фото: @kero_wolf
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015