З розбитого Toyota Prius зробили баггі у стилі Tesla Cybertruck

13:44 20.06.2022
З розбитого Toyota Prius зробили баггі у стилі Tesla Cybertruck

За основу «баггі» Cyber Hooligan отримав розбитий Toyota Prius C, куплений за вісім тисяч доларів. Для поліпшення геометричної прохідності гібриду довелося вкоротити колісну базу, зрушити вперед передні колеса і відрізати все зайве. Потім із металевих панелей блогер зварив кузов у стилі Tesla Cybetruck. Причому на електричний пікап «баггі» схожий лише спереду, решта - цілком оригінальна конструкція.

«Обрізаний» Prius виявився занадто коротким для повноцінної конверсії в Кібертрак, тому довелося обмежуватися подобою каркасу безпеки. Щоправда, ця деталь тільки виглядає надійною, але навряд захистить при перевороті. Чимало питання викликає по безпеці в тому числі і по капоту з цільного листа металу. У разі аварії він може легко злетіти з петель і перетворитися на гільйотину.

Силова установка Prius C залишилася незмінною. До неї входять бензиновий двигун 1.5, електромотор, варіатор та блок батарей. Потужність системи становить 99 кінських сил, а середня витрата палива - близько п'яти літрів на 100 кілометрів. Cyber Hooligan збирається використовувати «баггі» для полювання і каже, що безшумність - одна з головних переваг автомобіля.


Источник: Motor1
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015