Спортивний седан Bentley Flying Spur S дебютував у вигляді гібриду

16:31 19.06.2022
Спортивний седан Bentley Flying Spur S дебютував у вигляді гібриду

Компанія Bentley повністю розкрила спортивний седан Flying Spur S. Публічний дебют новинки відбудеться 23 червня на шоу в британському Гудвуді, але де-факто прем'єра вже відбулася, адже секретів немає. Після Bentayga, Continental GT і Continental GT Convertible модифікація з літерою S дісталася седану, але на відміну від кросоверів, купе і кабріолетів Bentley новинка буде доступна не тільки з V8, але і у вигляді гібрида з мотором V6.

Загальні риси екстер'єру всіх «есок» Bentley - заводський антихром, затемнені ліхтарі, яскраво-червоні гальмівні супорти, значки S на передніх крилах та спеціальні колісні диски. Седан Flying Spur S - не виняток. Технічні особливості новинки - спортивний вихлоп (або його імітація у гібриду) та підвіска Bentley Dynamic Ride з активними стабілізаторами.

Салон спортседана за замовчуванням оформлений двоколірною шкірою, є яскраве прострочення та вишивки S на спинках, передній панелі та порогах. Дизайн панелі приладів виконаний як купе Continental GT Speed, а у демонстраційного автомобіля інтер'єр з карбоновими вставками. Втім, можна замовити будь-які інші поєднання і навіть відмовитись від частини декору.

Покупці Bentley Flying Spur S можуть вибирати між бензиновим 4,0-літровим V8 (550 сил, 770 Нм) та гібридом з піковою потужністю в 544 кінські сили та 750 Нм на основі 2,9-літрового V6. Електрифікований седан може проїжджати до 41 кілометра, не активуючи двигун внутрішнього згоряння. Цікаво, що Bentayga S гібридною поки що не буває, хоча в гамі така силова установка є.

Ціни Bentley Flying Spur S, напевно, будуть розкриті в ході Фестивалю швидкості в Гудвуді. Ймовірно, з часом версії S витіснять з лінійки модифікації з двигуном W12, а віддача V8 та гібридної силової установки зростатиме в міру оновлень.


Источник: Bentley
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015