Puma присвятила класичному Porsche ексклюзивні кросівки

14:16 19.06.2022
Puma присвятила класичному Porsche ексклюзивні кросівки

1972 року на виставці Salon de l’Automobile відбулася прем'єра спорткара Porsche 911 Carrera RS 2.7. Модель стала першою Carrera в історії спорткара 911 і спочатку планувалася до виробництва обмеженим тиражем в 500 примірників. Назва спорткара відсилає до успіху Porsche в класичній дорожній гонці Carrera Panamericana в 1954 році, а «RS» вказує на те, що автомобіль був створений для гонок та ралі, а «2.7» - це робочий об'єм двигуна. У результаті модель стала одним із найкультовіших Porsche в історії.

Характерною особливістю 911 Carrera RS 2.7 стали спойлер, відомий як «качиний хвіст», та двоколірне забарвлення кузова, в якому основний колір доповнюється контрастними акцентами. Саме колірна схема спорткара стала головною рисою Puma x Porsche Suede RS 2.7 Limited Edition.

У рік 50-річчя знаменитого спорткара німецька взуттєва компанія вирішила взяти свою знамениту модель Puma Suede - свого часу вона була випущена тиражем 307 пар на честь стартового номера атлета-олімпійця Томмі Сміта. Так новий проект об'єднав два знакові продукти Porsche та Puma.

Доступні в десяти колірних поєднаннях, кожне з яких повторює забарвлення 911 Carrera RS 2.7 - кольори Orange/Black та Grand Prix White/Black будуть доступні тільки в Нідерландах та Японії відповідно - кросівки Puma x Porsche Suede RS 2.7 Limited Edition вийдуть на ринок тиражем 500 пар кожного забарвлення.

Кожен покупець Puma x Porsche Suede RS 2.7 Limited Edition в комплекті з взуттям отримає право безкоштовного відвідування заводського музею Porsche до кінця 2022 року, щоб особисто познайомитися з легендарною спадщиною Porsche. Вартість однієї пари кросівок становитиме 120 євро.


Источник: Puma
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015