Iталійці показали суперкар у ретро-стилі

17:40 17.06.2022
Iталійці показали суперкар у ретро-стилі

Опубліковано фото ексклюзивного Pagani Huayra Codalunga. Спецверсію італійського суперкара випустять лімітованою серією з п'яти авто й усіх їх уже розкупили за неймовірною ціною $7,3 мільйонів. Про це пише сайт Carscoops.

Суперкар Pagani Huayra Codalunga створили на прохання одразу двох клієнтів марки. Вони захотіли собі версію купе з подовженою задньою частиною. Подібні авто були популярні у гонках 60-х років, адже таке рішення покращувало стійкість на високих швидкостях.

Pagani Huayra подовжили відразу на 360 мм, а також злегка завузили задню частину. Крім того, встановлені шість нових ліхтарів. Доробка добре вписалася в загальний дизайн Pagani Huayra, адже суперкар спочатку створений в ретро-стилі.

Особливо вінтажно виглядає салон суперкара з великою кількістю хрому та приладами під старовину. У Codalunga у внутрішній обробці поряд зі шкірою, алюмінієм і карбоном з'явилися вовна та замша.

Новий Pagani Huayra Codalunga оснащений 6,0-літровим турбованим V12 від Mercedes-AMG потужністю 840 к.с. Його доповнили новою титановою вихлопною системою. Автомобіль вагою 1 280 кг розганяється до швидкості понад 370 км/год.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015