Toyota готує «шістнадцятий» Crown

15:01 17.06.2022
Toyota готує «шістнадцятий» Crown

Toyota Crown, що вперше з'явився на ринку ще в 1955 році, готується змінити покоління. За деякими даними, офіційна прем'єра новинки відбудеться 15 липня 2022 року. Першим покажуть «чотиридверний седан з мотивами позашляховика». Також готують універсал, хетчбек і кросовер.

У новому поколінні Toyota Crown повністю змінили дизайн. Екстер'єр седана відповідає стилістиці останніх моделей японської марки. Зокрема, оформленням передньої частини кузова з «гострими» фарами він нагадує електричний кросовер Toyota Bz4x. Широкі повітрозабірники запозичили у Corolla Sport.

Ще одна особливість - болтове кріплення маточини колеса, як у нового Lexus IS/NX/nextRX. Таке рішення вперше застосували в модельній лінійці Toyota. Очікується, що це дасть змогу поліпшити керованість за рахунок зниження безпружинного навантаження на кріплення.

За попередніми даними, новий Toyota Crown побудований на тій самій модульній платформі TNGA-L, що і актуального покоління S220. У рух новинку приводитиме гібридна силова установка на базі 2,4-літрового наддувного бензинового двигуна. Більше інформації з'явиться вже через місяць.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015