Sky - разом з ЗСУ до Перемоги!

14:35 24.06.2022
Sky - разом з ЗСУ до Перемоги!

С перших днів військових дій в Україні компанія Sky Galaxy здійснює регулярні поставки мастильних матеріалів торгової марки Sky для військових потреб.

На сьогоднішній день підрозділи Збройних Сил України, Територіальної оборони, Національної поліції отримали близько 25 000 літрів високотехнологічних олив та охолоджуючих рідин.

Компанія також допомагає волонтерам, які за свій кошт ремонтують авто для ЗСУ на приватних СТО. І тут оливи Sky дуже доречні.

Моторні та трансмісійні оливи Sky якнайкраще підходять для техніки, яка експлуатується в тяжких умовах війни. Це підтверджують і військові спеціалісти. Вся продукція виробляється на заводах у Європі за найсучаснішою технологією.

Волонтерська допомога компанії Sky Galaxy не обмежується поставками мастильних матеріалів. Для потреб наших військових компанія передає різноманітне технологічне обладнання.

Не дивлячись на тяжкий та ризикований час, бізнес має працювати. Компанія Sky Galaxy активізувала свою діяльність на територіях не охоплених воєнними діями і виконує замовлення своїх клієнтів. Оливи Sky поставляються зі складів, розміщених по всій Україні у найкоротший термін.

Компанія Sky Galaxy постійно шукає і знаходить можливості допомоги ЗСУ усіма доступними способами.

Представникам компанії приємно бачити посмішки наших вояків, коли з машин вивантажують чергову партію волонтерської допомоги. Саме в цей час приходить усвідомлення, що Україна вистоїть у цій кровавій війні і Перемога буде за нами.

Разом ми переможемо! Слава Україні!


Источник: Sky Galaxy
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015