На продаж виставлено унікальний 45-річний кемпер GMC Jimmy Casa Grande

13:26 15.06.2022
На продаж виставлено унікальний 45-річний кемпер GMC Jimmy Casa Grande

Аукціонний дім Mecum виставив на продаж один з 225 випущених кемперів GMC Jimmy Casa Grande. Такі «будинки на колесах» General Motors випускав у 1967-1977 роках спільно з відомим виробником кемперів Chinook.

GMC Jimmy Casa Grande побудований на базі позашляховика Chevrolet K5 Blazer. Варто відзначити, що свого часу він став основною ще для одного кемпера-Chevrolet Blazer Chalet, але йдеться зараз не про нього.

У процесі перетворення в Casa Grande серійний Chevrolet K5 Blazer позбувся стандартної задньої частини кузова. На її місці встановили скловолоконний модуль з підйомним дахом, виготовлений за участю фахівців Chinook. Таким чином за спинками сидінь переднього ряду з'явився повноцінний житловий відсік з обіднім столом і трансформованими в двоспальне ліжко сидіннями.

У розпорядженні «мешканців» простора кухня з плитою на дві конфорки, раковиною, холодильником і шафою для зберігання речей. Також є резервуар для води об’ємом 22,7 літра, електричний насос для її подачі і обігрівач.

Виставлений на продаж Casa Grande був виготовлений в 1977 році. Повнопривідний «будинок на колесах» укомплектований 6,6-літровим двигуном V8 і чотириступеневою автоматичною коробкою передач Turbo Hydra-Matic. Новий власник у золотисто-білого автомобіля з'явиться в червні. Як зазначено в оголошенні, кемпер пройшов комплексну реставрацію. Його вартість не називається.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015