Volkswagen показав салон нового Amarok

14:44 12.06.2022
Volkswagen показав салон нового Amarok

Відділення Volkswagen Commercial Vehicles показало салон нового Amarok. Судячи з тизера, передня панель пікапа буде зроблена за «образом і подобою» Ford Ranger. Модель другого покоління матиме віртуальну комбінацію приладів, вертикальний «планшет» і більше 30 асистуючих систем, з яких 20 будуть для «Амарока» новими.

Вертикальний «планшет» діагоналлю 10 або 12 дюймів ще раз натякає на тісну спорідненість нового Volkswagen Amarok з Ford Ranger. У пікапів буде загальна платформа, гамма двигунів і, як видно на тизері, архітектура салону. Керувати клімат-контролем тепер пропонується через меню аудіосистеми, хоча «Форд» стандартний блок збережений. У «Амароку» ж на його місці кілька клавіш, таких як гальма стоянки, «аварійка» та іншим.

Крім нової медіасистеми, «другому» Amarok дістануться віртуальна комбінація приладів та більше 30 асистуючих систем, понад два десятки з яких запропоновані для моделі вперше. Серед них контроль смуги руху, розпізнавання дорожніх знаків, круговий огляд і адаптивне освітлення. За останнє відповідатимуть матричні фари IQ.Light - але вони стануть частиною опціонального оснащення.

У гаму двигунів увійдуть дизельна «шістка» 3.0, а також бензинові та дизельні «турбочетвірки» у поєднанні з трьома типами приводу. У базових версій ведучими будуть задні колеса, старшим модифікаціям дістануться повнопривідні трансмісії. Запуск пікапа заплановано на кінець 2022 року. Залежно від ринку запропонують варіанти з одинарною та подвійною кабіною, хоча всі версії випускатимуть на заводі Ford у передмісті Преторії.


Источник: Volkswagen Commercial Vehicles
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015