Nissan Skyline Пола Уокера виставили на продаж

12:16 12.06.2022
Nissan Skyline Пола Уокера виставили на продаж

Спортивний Nissan із колекції голлівудського актора Пола Уокера виставили на продаж. Цього разу поціновувачам творчості франшизи «Форсаж» пропонується рідкісна версія R34 GT-R V-Spec II. Про це повідомляє портал Hive Auto.

Skyline GT-R 1999 у виконанні V-Spec II був офіційно привезен у США в кількості всього 16 екземплярів компанією MotoRex. Один з екземплярів рідкісного японського спорткара опинився в гаражі знаменитого голлівудського кіноактора Пола Уокера, одного з головних героїв легендарної франшизи «Форсаж».

Автомобіль має всі необхідні супровідні документи та каліфорнійську реєстрацію. Машина має характерне фарбування Bayside Blue, як і R34 GT-R, на якому Уокер знімався в Fast&Furious.

У списку опцій моделі - амортизатори Tein з електронним регулюванням, диски Tein TE37 Saga з гумою BF Goodrich, гальма Brembo та спортивна вихлопна система з нержавіючої сталі.

Під капотом спорткара розташовується 2,6-літровий бензиновий двигун з двома турбінами. Рядна «шістка» має у своєму арсеналі 280 к.с. та 392 Нм крутного моменту. У парі з ним працює 6-ступінева «механіка».

Автомобіль в оригінальному забарвленні з декоративними аплікаціями має на своєму одометрі 21 241 милю (34 177 км). Ціна доступна за індивідуальним запитом.


Источник: Обозреватель
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015