У Mercedes-Benz вважають, що електрокари повернуть марку на допандемійний рівень продажів у США

10:43 12.06.2022
У Mercedes-Benz вважають, що електрокари повернуть марку на допандемійний рівень продажів у США

Компанія Mercedes-Benz провела збори національних дилерів США, під час яких фахівці дійшли висновку, що повернути продажі автомобілі на допандемійний рівень допоможуть електрокари.

При цьому, за даними представника одного з дилерських центрів, в 2023 році компанія повинна реалізувати близько 350 000 автомобілів, з яких на електричні моделі прийде близько 45 000 авто.

В даний час Mercedes-Benz продає в США седан EQS, а до кінця 2022 планує запустити ще три електричні моделі: компактний кросовер EQB, седан EQE і повнорозмірний кросовер EQS.

Цікаво, що просування електрокарів Mercedes-Benz у США проходитиме виключно за рахунок телевізійної реклами, при цьому моделі з ДВЗ рекламуватимуться найближчими роками практично не будуть.

Також Mercedes-Benz найближчими роками планує змінити модель продажів. Передбачається, що дилерські центри стануть своєрідними торговими представниками, які будуть розповідати клієнтам марки про автомобілі, а сам продаж здійснюватиме безпосередньо виробник. При цьому дилери будуть доставляти готові машини клієнтам, обслуговувати їх та заробляти лише на цьому.


Источник: enkorr
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015