Розкрито перші подробиці флагманського електрокара Cadillac

17:22 09.06.2022
Розкрито перші подробиці флагманського електрокара Cadillac

Cadillac опублікував тизер розкішного седана Celestiq. Електромобіль з'явиться у 2023 році та стане новим флагманом американської марки. Про це повідомляє офіційний сайт концерну General Motors.

Новий Cadillac Celestiq стане другою (після електрокросовера Lyriq) електричною моделлю в лінійці бренду. Це великий представницький седан F-класу довжиною понад 5 м та вартістю приблизно від $75-80 тисяч. Неважко здогадатися, що основними конкурентами моделі стануть Tesla Model S та Mercedes-Benz EQS.

На фото та відео видно окремі деталі Cadillac Celestiq. Він збереже фірмовий гранований дизайн, властивий більшості автомобільних марок. Залишать і величезну решітку радіатора у вигляді щита, хоча електромобілі не потребують її.

Головна «фішка» у салоні Cadillac Celestiq 2023 - величезний дисплей на всю ширину передньої панелі. Окремі монітори будуть у задніх пасажирів. Крім того, електрокар отримав клавіші з кришталю та панорамний дах із вбудованими жалюзі.

Як і Cadillac Lyriq, новий Celestiq буде збудований на платформі GM Ultium. Характеристики тримають у секреті, але відомо, що його оснастять дуже великою батареєю та запас ходу складе близько 640 км. Крім того, електромобіль зможе підтримувати надшвидку 350-кіловатну зарядку та отримає інноваційний автопілот.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015