Компанія Nissan розповіла про відмінності нового Juke Hybrid від звичайних гібридів

15:10 08.06.2022
Компанія Nissan розповіла про відмінності нового Juke Hybrid від звичайних гібридів

Новий гібридний кросовер Nissan Juke став ще одним кроком до «озеленення» японського бренду. Крім того, компанія розкрила деякі подробиці новинки.

У порівнянні з традиційними гібридами, система, яка використовується в новому Nissan Juke Hybrid, налаштована так, щоб кросовер максимальну кількість часу проводив у режимі електромобіля.

Максимальна швидкість на електротязі становить 55 км/год. Як ДВЗ встановлено атмосферний агрегат об'ємом 1,6 літра потужністю 94 к.с. та 148 Нм.

Середня витрата палива на 100 кілометрів, за заявою автовиробника, дорівнює 5,0 - 5,2 літри. Кросовер оснащений гібридною коробкою передач з високою чутливістю.

Екстер'єр зберіг спортивний стиль. На передніх дверях і багажнику з'явилися шильдики Hybrid, а решітка радіатора отримала вставку у вигляді чорної глянсової смуги і новий логотип бренду Nissan.

Інтер'єр не зазнав серйозних змін. Він оснащений сидіннями-ковшами зі шкіряним оздобленням, мультикермом та мультимедійним комплексом з тачскрином по центру. У правій частині панелі приладів відображається швидкість, а в лівій - потужність та заряд АКБ.

Об'єм багажника зменшено до 354 літрів, що на 68 менше у порівнянні з бензиновою модифікацією. Частину багажного відсіку зайняв акумулятор на 1,2 кВт*год.


Источник: UAMotors
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015