Ford зробив «райдужний» Bronco на підтримку сексуальних меншин

15:21 06.06.2022
Ford зробив «райдужний» Bronco на підтримку сексуальних меншин

Компанія Ford зробила райдужний позашляховик Bronco Wildtrak на підтримку сексуальних меншин. Прес-служба блакитного овалу зазначила, що Ford - інклюзивна компанія, а брутальний Bronco підійде всім. Райдужним розфарбуванням позашляховика підтримка ЛГБТ-спільноти не обмежиться - автовиробник візьме участь у тематичних вечірках у Детройті та Анн-Арборі, а Bronco з хешетгом #FordPride заявлений для заходів «місяця гордості».

Схоже, що райдужна розмальовка демонстраційного Ford Bronco - лише плівка, тоді як Bentley два роки тому розробила особливу ліврею для кабріолету Continental GT. Натомість в активі «блакитного овалу» сміливий навіть для толерантного Заходу хід - 2021 року на честь ЛГБТ було випущено пікап під назвою Very Gay Ranger Raptor.

На цей раз Bronco не удостоївся так само промовистого імені, та й ступінь доробок невелика. Основою послужив тридверний позашляховик з пакетом Wildtrak - він включає посилену підвіску з аморитзаторами Fox, рульову рейку Ford Performance, заводський захист днища, а також сталеві бампера.

Поки Ford займається підтримкою ЛГБТ-спільноти, Національне управління безпеки дорожнього руху США (NHTSA) розслідує скарги покупців на позашляховик Bronco. Власники всюдиходів з 2,7-літровим V6 вважають, що двигун має серйозний виробничий дефект.


Источник: Ford
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015