Сучасний спорткар поєднає риси класичних Jaguar

15:10 06.06.2022
Сучасний спорткар поєднає риси класичних Jaguar

Дизайн-студія Niels van Roij Design, яка відома своїми штучними ексклюзивними проектами на базі існуючих автомобілів, візьметься на будівництво нового. За сучасною модою йдеться про рестомод, в якому дизайн буде виконаний у ретро-стилістиці, а ось технічна складова виявиться найсучаснішою. Джерелом натхнення цього разу виступили традиційні спорткари Jaguar. Причому одразу кілька автомобілів минулих років.

Голландські фахівці опублікували перші дизайнерські скетчі машини, в основі якої ляже шасі легендарного Jaguar E-Type. Для тих, хто чомусь вирішить відмовитися від оригінального вигляду культового спорткара, в компанії готові запропонувати два нових типи кузова - купе і родстер.

Обидва лише віддалено нагадують свій історичний прототип. Як заявляють у Niels van Roij Design, екстер'єр їхнього рестомоду буде поєднувати в собі риси як версій Low Drag Coupe та Lightweight від E-Type, так і таких автомобілів Jaguar як спортивні C-Type, D-Type та XKSS.

При цьому на малюнках нова модель виглядає більше схожою на спорткар Wiesmann, ніж на звичні британські моделі. Терміни реалізації, тираж та вартість рестомоду за мотивами класичних автомобілів Jaguar у компанії не називають.

Раніше, нагадаємо, силами Niels van Roij Design були побудовані сучасна версія Ferrari 365 GTB/4 Daytona Shooting Brake, універсал Tesla Model S, тридверний позашляховик Adventum Coupe на базі Range Rover, а також шутінг-брейк Rolls-Royce Silver Spectre.


Источник: Niels van Roij Design
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015