Manthey-Racing зробив Porsche 911 GT3 швидше на Нордшляйфі

13:22 06.06.2022
Manthey-Racing зробив Porsche 911 GT3 швидше на Нордшляйфі

Компанія Manthey-Racing, яка виступає у гонках на спорткарах Porsche і потім використовує отриманий у змаганнях досвід для доопрацювання дорожніх автомобілів марки, представила тюнінг-комплект для нового 911 GT3. Не чіпаючи силову установку, тільки за рахунок поліпшення підвіски, гальм та аеродинаміки купе, фахівцями німецького тюнінг-ательє вдалося зробити спорткар на Нордшляйфі швидше стандартної машини.

Головні зміни торкнулися аеродинаміки. Автомобіль отримав розвинений спліттер, крильця Canards на передньому бампері, змінилася конфігурація днища, став більш масивним дифузор, виконаний з вуглепластику, а заднє антикрило стало ширше, у нього збільшилися торцеві пластини, з'явився закрилок Герні та змінився кут атаки. У поєднанні з вуглепластиковими «ковпаками» на задніх колесах виросла притискна сила, що дозволило 911 GT3 їхати кільцевою трасою швидше.

У набір Manthey Performance Kit окрім оновлень аеродинаміки входять амортизатори з чотирма регулюваннями - можна налаштувати опір стиску при низькій та високій швидкості штока, а також опір відбою при низькій та високій швидкості штока, причому без інструментів.

Крім того, машину оснащують плетеними гальмівними магістралями. За доплату можна отримати більш витривалі гальмівні колодки, полегшені різнорозмірні колеса (20-дюймові спереду і 21-дюймові ззаду), а також пропонуються накладки на пороги з логотипами Manthey-Racing і фірмова буксирна петля. Двигун доопрацюванням не піддається.

Машина зберігає штатний 4,0-літровий атмосферний опозитний шестициліндровий двигун потужністю 510 кінських сил і моментом в 470 Нм. За замовчуванням двигун агрегатується з 6-ступінчастою механікою, але її можна замінити на робот PDK - причому без доплати. Привід, як і раніше, винятково задній. Оснащений Manthey Performance Kit спорткар коло по Нордшляйфі в руках французького гонщика Porsche Кевіна Естре проїхав за 6:55.737 - на 4,19 секунди швидше, ніж стандартний 911 GT3.


Источник: Manthey-Racing
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015