Князь Монако особисто протестував McLaren Artura

10:03 06.06.2022
Князь Монако особисто протестував McLaren Artura

У дні Гран-прі Монако Формули-1, коли крихітне князівство на Лазурному узбережжі перетворюється на один великий гоночний трек, у Монте-Карло проводиться безліч світських заходів. І в тому числі за участю представників правлячої династії Ґрімальді, включаючи особисто князя Монако. Його Найсвітліша Високість Альбер II, Суверенний Князь Монако сів за кермо нового McLaren Artura і став черговим зоряним «тест-пілотом» цієї моделі суперкара, проїхавши коло вуличною трасою.

Купе у фірмовому кольорі McLaren Orange під керуванням Альбера II проїхало коло перед стартом перегонів. Як заявили в McLaren, для компанії стало честю побачити князя Монако за кермом свого автомобіля на трасі, яка вже майже протягом 60 років незмінно пов'язана з маркою та гоночними болідами McLaren, які перемагали у Монте-Карло у Формулі-1.

McLaren Artura побудований на новій вуглепластиковій архітектурі Carbon Lightweight Architecture і оснащується 680-сильною гібридною силовою установкою у складі 585-сильного 3,0-літрового бензинового турбомотора V6 у поєднанні з 95-сильним електромотором, інтегрованим у нову 8-ступінчасту коробку передач SSG з двома зчепленнями.

Його Найсвітліша Високість Альбер II, Суверенний Князь Монако став не першою відомою особистістю, яка випробувала новинку. На Гран-прі Майамі McLaren Artura дебютував у Північній Америці.

Прем'єру машини приурочили до 21-ї річниці перемоги Айртона Сенни на Гран-прі США 1991 року на вуличній трасі у Феніксі. Цей успіх став останньою перемогою бразильця за кермом боліду McLaren у США, а новий дорожній суперкар представив його племінник Бруно Сенна.


Источник: McLaren
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015