Hyundai готує кросовер з оптикою, як у «космічного» мінівену Staria

14:10 05.06.2022
Hyundai готує кросовер з оптикою, як у «космічного» мінівену Staria

Кросовер Hyundai Kona готується до зміни покоління. Раніше корейські ЗМІ припустили, що новинка перетвориться в стилі «космічного» мінівена Staria, а тепер з'явилося підтвердження цим чуткам: Carscoops опублікував серію шпигунських фотографій, зроблених під час дорожніх випробувань моделі наступного покоління - на знімках можна роздивитись вузьку передню світодіодну оптику у всю ширину кузова, як у Staria.

Судячи з свіжих шпигунських фотографій, наступна Kona обзаведеться новими бамперами і решіткою радіатора іншої форми з трикутними елементами з боків. Вже відомо, що в салоні з'явиться дисплей мультимедійної системи, що плавно перетікає в цифрову панель приладів, а в цілому інтер'єр буде оформлений з огляду на електричний Ioniq 5.

У моторну гаму увійдуть як класичні ДВС, так і електрифікована силова установка під кодовою назвою SX2e, а потім сімейство поповниться і «зарядженою» версією N, яка є і у актуального кросовера.

Модель Kona присутня на ринку вже понад п'ять років, а останній рестайлінг  пережила у 2019-му. Базовим мотором для кросовера виступає 1.0 T-GDI Smartstream потужністю 120 кінських сил, який можна поєднувати з семиступінчастим «роботом» або шестиступінчастою ручною коробкою передач, а також за доплату оснастити 48-вольтовою системою та трансмісією iMT.

Також кросовер комплектується двигуном 1.6 T-GDI (198 сил) та 136-сильним дизелем 1.6, за умовчанням обладнаним 48-вольтовим стартер-генератором. А з рестайлінгом в 2019 році Kona отримала повноцінну гібридну установку на базі «атмосферника» 1.6 GDI, якому допомагає 32-кіловатний електромотор.

Дебют Hyundai Kona другого покоління відбудеться 2023 року. Першим ринком для новинки стане рідна Південна Корея, потім вона з'явиться і в Європі. 


Источник: Carscoops
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015