Bentley анонсувала «драйверські» купе та кабріолет

17:14 04.06.2022
Bentley анонсувала «драйверські» купе та кабріолет

Bentley анонсувала прем'єру лінійки нових моделей Grand Touring. Презентація новинок із драйверським характером та яскравими елементами дизайну відбудеться 6 червня. Готуючись до прем'єри, британська марка опублікувала фото колеса із червоним гальмівним супортом та короткий відео-тизер, що закінчується літерою «S». Цілком ймовірно, так у Bentley натякнули, що нові «гранд-турери» зможуть приєднатися до Bentley Bentayga S, що вийшов на ринок навесні 2021 року.

«Bentley продемонструє широкий вибір, доступний клієнтам, з новим сімейством моделей Continental GT і GTC, які орієнтовані на ходові якості та яскраві візуальні підказки», - йдеться в офіційному прес-релізі компанії.

Передбачається, що S-версії купе Continental GT і кабріолету GTC будуть аналогічні кросоверу Bentayga S. У сімейній ієрархії їм відведений ступінь нижче за модифікації з приставкою Speed. Зокрема, спортивний пакет S-версії кросовера включає систему Bentley Dynamic Ride (технологія активного «придушення» кренів), що використовує 48-вольтову електричну систему. Для протидії бічних сил вона може забезпечити 1300 Нм моменту протягом 0,3 секунди.

Також Bentley Bentayga S відрізняється покращеним керуванням, більш чуйною дросельною заслінкою, амортизаторами з підвищеною на 15% жорсткістю та продуктивною вихлопною системою. При цьому двигун залишився стандартним. S-версії купе та кабріолету також отримають звичайний 4,0-літровий двигун V8 з подвійним турбонаддувом. Його потужність складе 542 л. і 770 Нм моменту. З візуальних відмінностей очікується чорний спортивний декор та опціональний набір аеродинамічних елементів.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015