Рестомод Alfa Romeo оцінили у 430 тисяч доларів

15:38 04.06.2022
Рестомод Alfa Romeo оцінили у 430 тисяч доларів

Невелика німецька компанія Emilia Auto із Гамбургу поділилася новими подробицями та ілюстраціями свого рестомоду Emilia GT Veloce, створеного за мотивами Alfa Romeo GT. За рік з моменту запуску проєкту автомобіль отримав доопрацьований дизайн та готується до дебюту «в металі».

Про це повідомляє пресслужба виробника. У компанії Emilia Auto продовжують активно працювати над створенням «італійської краси з німецьким інжинірингом». У процесі побудови першого ходового прототипу з'явилися перші потенційні замовники, а дизайн моделі трохи змінився з урахуванням конструктивних особливостей реального авто.

Компактне купе створено за мотивами Alfa Romeo Giulia GT 1960-х та 1970-х років, тому цілком логічно, що новинка отримає сучасні вузли та агрегати від спортивної версії Giulia Quadrifoglio. З огляду на це до проекту було внесено низку важливих змін. Наприклад, загальна довжина споркара збільшилася на 40 мм, щоб звільнити місце для великої пари проміжних охолоджувачів повітря, що нагнітається.

В основі конструкції лежить просторовий трубчастий каркас. Компонування - класичне, з переднім розташуванням 510-сильного турбованого V6 та заднім приводом. У парі з потужним двигуном буде працювати 8-ступенева автоматична трансмісія ZF.

Великі отвори в передній частині автомобіля забезпечать необхідний температурний режим для роботи двигуна та охолодження гальм Великі отвори в 19-дюймових колісних дисках також сприяють відводу тепла від гальмівних механізмів. Капот зі ступеневим носом - посилання на класичні Alfa Romeo.

Дизайн інтер'єру виконаний у сучасному стилі. На центральній консолі з'явиться 8,8-дюймовий сенсорний екран інфо-розважальної системи, також клімат-контроль і камера заднього виду.

Компанія планує виготовити всього 22 екземпляри Emilia GT Veloce за ціною від 400 тисяч євро. Перші готові машини обіцяють надіслати клієнтам наступного року.


Источник: Обозреватель
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015