Кроссовер Chery Tiggo 7 отримав модну спецсерію

16:23 02.06.2022
Кроссовер Chery Tiggo 7 отримав модну спецсерію

Компанія Chery випустить обмежену серію кросовера Tiggo 7 Plus Limited Edition - це спецверсія Chery Tiggo 7 Pro. На китайському ринку новинка з'явиться протягом червня.

Новинка є «тематичним тюнінгом» стандартної моделі. Автомобіль вийшов агресивнішим, у нього перероблені бампери та яскраві вставки. Крім того, у яскравий відтінок пофарбувалися Т-подібні логотипи, що знаходяться на передніх крилах, захисні смуги внизу дверей та супорти гальмівної системи. Ззаду красується новий спойлер, який, крім яскравого кольору, отримав змінений дизайн.

Інтер'єр Tiggo 7 Plus Limited edition також оформлений у двох відтінках з яскравими вставками. Контрастна прострочка є на рульовому колесі, центральній панелі, підлокітнику та дверних ручках.

На українському ринку Chery Tiggo 7 Pro доступний у двох виконаннях - Luxury та Premium. В обох випадках автомобіль комплектується безальтернативним бензиновим двигуном TCI на 1,5 літра потужністю 147 к.с.. Трансмісія - CVT. Ціни на авто починаються від 639 360 грн.


Источник: MMR
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015