Lamborghini вибрала назву для новинки

18:52 01.06.2022
Lamborghini вибрала назву для новинки

Компанія Lamborghini зареєструвала новий товарний знак - Revuelto, що можна перекласти з іспанської як перемішаний або збитий. Судячи з заявки, поданої до Відомства інтелектуальної власності Європейського Союзу 25 травня. Можливо, це буде перший батарейний суперкар марки Сант-Агата-Болоньєзе, яка з наступного року планує зосередитися на автомобілях з електрифікованими силовими установками.

Крім автомобілів, під назвою Revuelto марці дозволено випускати електронні компоненти та програмне забезпечення, одяг та масштабні модельки.

Яким буде повнорозмірний автомобіль із новим ім'ям, поки неясно. Наступний рік для Lamborghini пройде під егідою гібридних суперкарів, проте назва Revuelto може дістатись і повністю електричної моделі: вона теж є в планах марки, але раніше йшлося про прем'єру лише у 2028 році.

Якщо Revuelto все ж таки виявиться електрокаром, то в його основу, ймовірно, ляже платформа Premium Platform Electric (PPE), що розробляється Audi у співпраці з Porsche для преміальних батарейних машин. Її дебют очікується у 2023 році на товарному Audi A6 e-tron, а потім такий «візок» отримає електроверсія Porsche Macan.

Що стосується форм-фактора нової моделі, то відомо, що салон буде чотиримісним із посадковою формулою 2+2. У 2019 році колишній глава Lamborghini Стефано Доменікалі заявив, що четвертою моделлю стане автомобіль класу Gran Turismo із посадковою формулою 2+2. Можливо, йдеться про товарне втілення концепту Estoque, показаного ще 2008 року. Він мав піти у серію у 2011 році, проте реалізація проекту була відкладена не невизначений термін і не розпочалася досі.


Источник: Autoevolution
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015